En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: ASESORES FARMACÉUTICOS, S.L.

NIF: B25242470

Adreça: Avenida Pius XII, 7 – 25003 – Lleida – LLEIDA

Telèfon:

Email: administracio@farmaciesisanta.es

Tomo……., Folio…………., Sección, …..Hoja………… Inscripción……………………

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Informar degudament dels productes i serveis ofertats per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.farmaciesisanta.es

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ASESORES FARMACÉUTICOS, S.L. (DISANTA NUTRICIÓN) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ASESORES FARMACÉUTICOS, S.L. (DISANTA NUTRICIÓN) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de ASESORES FARMACÉUTICOS, S.L.,