DiBiuti Cosmètica Magistral, cosmètica amb filosofia.

Neix de la mà d’Ariadna Crusellas, formulista i cosmetóloga al càrrec de Farmàcies Isanta, i de Mercedes Román, metge i màster en medicina estètica.

És en l’àmbit de la pràctica mèdica que es comprova l’eficàcia de les fórmules elaborades en el laboratori de la farmàcia.

És llavors quan es comencen a elaborar diferents cosmètics i de l’observació mèdica neix el mètode pel qual es desenvolupen els productes: quan i com ha d’aplicar-se, a qui va dirigit el producte, i fins i tot es desenvolupen productes per cobrir necessitats especials.

Amb el temps i l’experiència dels pacients, l’eficàcia i el grau d’acceptació dels productes diBiuti queda totalment demostrada, tal és així que es planteja treure els productes a la venda i vendre’ls allí mateix on neixen: en la mateixa farmàcia.

Una vegada elaborat el producte, s’estudia com s’ha d’aplicar, en quin moment del dia, freqüència d’aplicació, en quin tipus de pell s’ha d’aplicar… a més del grau d’acceptació i eficàcia de cadascun dels productes elaborats.

Dibiuti es crea entorn de la idea de proximitat, capacitat d’innovació, eficàcia contrastada i l’eliminació d’elements superflus. L’essència del producte és el mateix producte.

Consulta més informació a dibiuti.es.

La idea neix per atendre des de la consulta mèdica les necessitats cosmètiques dels pacients.

dibiuti cosmetica magistral Lleida