POLÍTICA DE PRIVACITAT Y RGPD

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

FCIA GARCÍA ISANTA

Raó social: FARMÀCIES ISANTA, S.L.

NIF: I25223249

Adreça: C/ Pius XXII, nº7 – 25003 – Lleida – LLEIDA

Telèfon: 973280520

Email: administracio@farmaciesisanta.es

$RegMercantil$

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB:

Donar una informació detalla al client sobre els productes i serveis que ofereix l’empresa FARMÀCIES ISTANTA, S.L.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web:

www.farmaciesisanta.es

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre FARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat deFARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni àdhuc citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

FARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

FARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat deFARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web deFARMÀCIES ISANTA, S.L. (FCIA GARCÍA ISANTA) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Clàusula rgpd per al compliment del deure informatiu i obtenció del consentiment a través de la web

 

AVÍS LEGAL
D’acord amb l’establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:
[Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web]
Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal
i els tractarem sobre la base del seu consentiment.
Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals:
Dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un email a: administracio@farmaciesisanta.es
A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
FARMÀCIES ISANTA, S.L., I25223249, C/Pius XXII, nº7 – 25003 – Lleida – LLEIDA, 973280520
DPD: [Aquí ha de detallar les dades de contacte del DPD, si s’ha nomenat]

CONSENTIMENT PER Al FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació, podrà acceptar les finalitats que crea convenients marcant la seva casella corresponent i clicant en el botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar/lliurar el servei/producte associat.
[ _ ] Prestació del servei contractat (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)
[ _ ] Enviament del producte adquirit (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)
[ _ ] Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)